ستاد برگزاری نماز جمعه شهر قادرآباد

تنها مرجع وبلاگ اطلاع رسانی ستاد برگزاری نماز جمعه شهرقادرآباد
متن متحرك

ستاد برگزاری نماز جمعه شهر قادرآباد

تنها مرجع وبلاگ اطلاع رسانی ستاد برگزاری نماز جمعه شهرقادرآباد


به گزاش پایگاه اطلاع رسانی ستاد برگزاری نمازجمعه قادرآباد، نماز عبادی سیاسی جمعه20آذر94 با حضور مردم مؤمن این شهر و به امامت حضرت حجت الاسلام حاج سید محمد حسینی نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در بخش مشهد مرغاب و امام‌جمعه قادرآباددر مصلای بزرگ جمعه اقامه شد.

امام‌جمعه‌ی قادرآباد در خطبـــــه های نماز جمعه این هفته شهر قادرآباد پس از سلام به ساحت پیامبر گـــرامی اسلام ( صلی‌الله علیه و آله و سلم ) و ائمه هدی صلوات الله علیهم اجمعین و توصیه به رعایت تقوا و پرهیز از محـــرمات به برخی از مناسبت های پیش رو و مسائل روز اشاره داشتند :

28 صفرشهادت پیامبر اسلام و امام مجتبی و امام رضا علیهم صلوات الله از مناسبتهایی است که می تواند و باید دارای  کارکرد سیاسی و تقویت وحدت جهان اسلام باشد. بنا به بیان شهید مطهری، ولاء محبت یا قرابت طبق نص صریح قرآن کریم وظیفه ای برای تمامی مسلمانان  و نه صرفا شیعیان  است.

جمعه 20آذر، مصادف با 29صفر،سالروز شهادت آیت الله سیدعبدالحسین دستغیب «سومین شهید محراب»، نماینده حضرت امام(ره) و امام جمعه شیراز توسط منافقین در سال 1360 هجری قمری است. فضائل اخلاقی آن شهید سعید زبانزد خاص و عام بود. در مورد شخصیت والای ایشان همین بس که حضرت امام خمینی (سلام ا... علیه) با بیاناتی روشن، اخلاق و خلقیات شهید محراب را به تصویر می کشد و او را «مربی محرومان»، «هدایت کننده مردم»، «معلمی بزرگ»، «عالمی عامل» و بالاتر از همه «متعهد به اسلام» و «شخصیتی ارزشمند» می نامد.

عالم ربانی و فقیه عالیقدر مرحوم حاج آقا شیخ محمد کاظم شیرازی نیز به هنگام اعطای اجتهاد به ایشان، در مورد وی می نویسد: او از هر اخلاق ناشایستی پاک است و به هر اخلاق شایسته ای آراسته است.

این شهید بزرگواربه مردم علاقه زیادی داشت و سروکار ایشان با افراد طبقه 3 جامعه بود که همواره به یاری و حل مشکلات آن ها می شتافت. معمولاً خاموش بود و با دقت به سخنان افراد گوش می داد و سخنان درست آن ها را می پذیرفت. با دشمنانش نیز رفتاری شایسته داشت و به هیچ کس اجازه نمی داد که از مخالفین ایشان بدگویی کند. حتی گاهی با تعریف از مخالفین خود، آن ها را به شگفت می انداخت..

شنبه 21آذرماه مصادف است با 30صفر، سالروزشهادت حضرت امام رضا علیه السلام در سال203 هجری قمری؛ پیام زندگی علی بن موسی الرضا(ع) چیست؟مقام معظم رهبری فرمودند که ما که نباید فقط به مرقد امام علی بن موسی الرضا اظهار ارادت کنیم؛ او امام ما است، زندگی او برای ما درس است، از زندگی او باید درس بگیریم؛ زندگی او برای ما یک پیامی دارد، آن پیام چیست؟ من آن پیام را در یک کلمه خلاصه می کنم. بدانید پیام زندگی پر ماجرای علی بن موسی الرضا(ع) به ما، عبارت است از مبارزه دائمی خستگی ناپذیر.

 خب در این جا گوشه ای از سخنان بزرگان اهل سنت درباره امام رضا(ع) است که در منابع معتبر آن ها نقل شده و تأثیر به سزایی در نزدیک کردن دیدگاه اهل سنت به دیدگاه شیعه درباره کرامت، شفاعت، توسل و زیارت قبور دارد را بیان می کنم:

مجدالدین ابن اثیر جزری :امامت شیعه در زمان علی بن موسی به ایشان منتهی می شد، فضایل وی قابل شمارش نیست. محمد بن طلحه شافعی : «سخن در امیرالمؤمنین علی و زین العابدین علی گذشت و ایشان علی الرضا سومین آن هاست. کسی که در شخصیت ایشان تامل کند، درمی یابد که علی بن موسی وارث امیرالمؤمنین علی و زین العابدین علی است و حکم می کند که ایشان سومین علی است. عبدالله بن اسعد یافعی شافعی (768ق): «وی امام جلیل و بزرگوار از سلاله بزرگان و اهل کرم ابوالحسن علی بن موسی الکاظم است. وی یکی از دوازده امام شیعیان است که اساس مذهب بر نظریات ایشان است. وی صاحب مناقب و فضایل است. عبدالله بن محمد عامر شبراوی شافعی : هشتمین امام علی بن موسی الرضاست که مناقب والا و صفات اولیا و کرامت نبوی وی قابل شمارش و توصیف نیست.  ابوالفوز محمد بن امین بغدادی  سویدی: ایشان در مدینه به دنیا آمد و کرامات ایشان بسیار و مناقبش مشهور است؛ به گونه ا ی که قلم از وصف تمامی آن عاجز است. عباس بن علی بن نورالدین مکی: «فضایل علی بن موسی هیچ حد و حصری نداشته است.

درمورد اقتصاد مقاومتی نیز چند نکته عرض کنم که مسؤولان محترم کشور به جای تکرار بیانات حضرت آقا و تأکید بر مهم بودن این بیانات به اجرا و عمل کردن آن ها بپردازند. چنان که  مقام معظم رهبری خود متذکر شده اند: «به مسؤولین دولت عرض می کنم: اقتصاد مقاومتی را جدّی بگیرید. خب، رئیس جمهور محترم گفتند، مسؤولین دیگر هم کم وبیش اظهار کرده اند، گفته اند، منتها باید عمل کرد: وَ لا مِمَّن عَلی غَیرِ عَمَلٍ یَتَّکِل؛ این جور نباشد که به زبان بگوییم، در عمل کُند حرکت بکنیم. در اقتصاد مقاومتی تکیه بر تولید داخلی است، بر استحکام بنیه ی درونیِ اقتصاد است. رونق اقتصادی هم این است؛ رونق اقتصادی با تولید حاصل می شود، با فعّال کردن ظرفیّتهای درونی کشور حاصل می شود، نه با چیز دیگر.

و نکته آخر: همایش باشکوه پیاده روی اربعین حسینی که واقعا هرچه در این باره به این رخداد عظیم تاریخی بپردازیم کم گفته ایم:اربعین تجلی وحدت اسلامی و نمایش قدرت اسلام و شور حسینی(ع)را به نمایش گذاشت، لذا دستاوردهای عظیم این همایش چند میلیونی مردمی باید تبیین شود تا ان شاءالله شرایطی فراهم شود که زائران عزیز از مسیر کربلا مقدمات ظهور را فراهم کنند و نقشه های تفرقه افکنانه دشمنان ملت های مسلمان نقش بر آب شود. در این مورد نشست های تخصصی و بین المللی ضروری است.

مسئله انتخابات و منافع ملی  مسئله امروز جامعه است که لازم است نکاتی رابه سمع و نظر شما برسانم:

یکی از ویژگی های منحصر به فرد جمهوری اسلامی ایران که نمادی از جامعه مدنی اسلامی است، روح جمهوریت و دمکراسی است که مبتنی بر ارزشهای دینی و مکتبی به عنوان دستاورد مهم انقلاب اسلامی مطرح می باشد. مردم و رأی و خواستگاه عمومی آنان یکی از پایه های اصلی در نظام اسلامی و ولایی به شمار می رود. گواه این حقیقت، انتخاباتی است که به تعداد سالهای عمر با برکت انقلاب اسلامی به صورتی کاملاً ملی و مردمی و با نهایت سلامت و دقت انجام گردیده است. تقریباً تمامی کانونهای قدرت و حاکمیت در جمهوری اسلامی با رأی مستقیم مردم شکل می گیرند، حتی رهبری نظام نیز با رأی خبرگانی که مردم انتخاب می کنند روی کار می آید و لذا همواره دشمنان به دنبال خدشه وارد کردن به این عنصر عزت و اقتدار ملت ایران بوده اند. اکنون که در آستانه دو انتخابات خبرگان و مجلس شورای اسلامی در اسفند ماه سال جاری هستیم، شاهد آنیم که علاوه بر عوامل اجرایی و ناظرین شورای نگهبان، جریانهای سیاسی هم آرایش انتخاباتی به خود گرفته و در تکاپوی تدارک انتخاباتی در راستای خواستگاه خود هستند. در این میان تلاش جریانهای سیاسی آزاد با هر گرایش سیاسی تا آن جا که مغایر و در تقابل با آرمانها و منافع ملی نباشد، نه تنها قابل توجیه هست که بر شکوه و گرمای انتخابات نیز می افزاید و به قولی تنور انتخابات را گرم می کند اما آن جا که به دست اندرکاران و عوامل اجرایی و نظارتی و در رأس آن دولتمردان بر می گردد، ضرورت تدارک سازوکار و تمهیداتی برای انجام انتخاباتی پرشور و به دور از هرگونه شائبه و ابهامی است که البته این امر امکان نمی پذیرد مگر با اصلْ قرار دادن منافع ملی و ترجیح آن بر منافع جناحی و قشری، آن هم در راستای اصول و مبانی نظام و انقلاب که البته خواستگاه توده مردم نیز همین امر است. از این روی پرهیز عوامل اجرایی و نظارتی از دخالت دادن اراده و گرایشات سیاسی خود در فرایند انتخابات، امری است ضروری که عدم رعایت آن ممکن است خاطرات تلخ و غیرقابل جبرانی را به دنبال داشته باشد.

لذا در همین راستا لازم است یادآور بشویم که هجمه کور به نهادهای قانونی همچون شورای محترم نگهبان و یا ایجاد تردید و یا اعمال هرگونه فشار و تحکم در فرایند انتخابات، در همین جهت تعریف می گردد که امید است به ویژه مورد توجه مدیران و مسؤولان اجرایی انتخابات ازجمله دولت محترم قرار گیرد، چه آن که آحاد مردم شریف ایران با تجربه حدود 36 انتخابات پس از پیروزی انقلاب، رصدکننده و قضاوت کننده هوشمندی هستند که با تیزبینی و حساسیت لازم، مواضع و عملکردها را به خوبی زیر نظر خواهند داشت و در نهایت به تکلیف و وظیفه ملی خویش جلوتر از خواص عمل خواهند نمود. (ان شاءالله)

راهپیمایی اربعین را از 3 زاویه می شود تحلیل کرد که  به آن اشاره کوتاهی خواهیم داشت:

منظر اول، آثار فردی این  راهپیمایی است. کسانی که یک بار در این  راهپیمایی شرکت کردند بدون شک سال های بعد نیز با انگیزه ای چندین برابر برای شرکت در این مراسم خود را آماده کردند.امام صادق(ع) فرمود کسی که یک قدم در راه زیارت حرم امام حسین(ع) بردارد اگر پیاده رود؛ خداوند منّان به هر قدمی که برمی دارد یک حسنه برایش نوشته و یک گناه از او محو می فرماید؛ تا زمانی که اراده مراجعت نماید در این وقت فرشته ای نزد او آمده و می گوید: رسول خدا (صلی الله علیه و آله) به تو سلام می رساند و خطاب به تو می فرماید: از ابتدا عمل را شروع کن، تمام گناهان گذشته ات آمرزیده شد. اما منظر دوم، آثار اجتماعی این حرکت میلیونی است. راهپیمایی اربعین  حسینی در عراق نمایش یک سبک زندگی  اخلاقی و دینی است. محبت  زوار به یکدیگر با محوریت اهل بیت(ع) زیباترین و بالاترین سرمایه  اجتماعی است که می تواند تمدن ساز باشد. منظر سوم، اثر سیاسی و انقلابی این حرکت بزرگ شیعی است. راهپیمایی این ایام، نمایش اقتدار جهان اسلام و مانور تمام عیار ظلم ستیزی است. دین حقیقی و اسلام واقعی در همین مانور شیعی به جهانیان ارائه می شود.

حال چگونه می توان از این ظرفیت عظیم استفاده کرد؟ از ظرفیت عظیمی که جمعیت آن بیش از مجموع جمعیت کشورهای وهابی و صهیونیستی است؟! بدون شک شناخت درست این ظرفیت و بهره گیری آن می تواند ما را در مقدمه سازی ظهور حضرت مهدی(عج) یاری رساند. ان شاءالله

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۹/۲۲
آرشیو کل اخبار

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی